cetateni inaltÎn urma solicitărilor conducerii administrației locale, în comuna Cetățeni se va înființa un Centru Medical de Permanență. Asta presupune că 24 de ore din 24 va exista un medic și un asistent de gardă, pentru a acorda prim ajutor pentru toate situațiile care necesită acest tip de intervenție. ”Suntem prinși în strategia Națională pentru Sănătate cu privire la acest proiect, care se va concretiza în cel mai scurt timp. Centrul de Permanență va funcționa în incinta dispensarului uman. Pe lângă 7 medici și 7 asistenți care vor asigura, prin rotație, garda, ni se vor furniza și dotările/aparatura necesare pentru intervenții de urgență. Nu este puțin lucru să avem în comună servicii medicale la orice oră, aspectul pozitiv fiind deopotrivă extins și asupra comunităților învecinate și a celor în tranzit prin localitatea noastră”, a declarat primarul Mugurel Minciună.

În asociere cu localitățile Stoenești, Malu cu Flori și Văleni, Primăria Cetățeni a depus documentația pentru introducerea rețelei de gaze naturale pe Programul „Anghel Saligny”.
”În același timp facem demersuri pentru ca localitatea noastră să obțină un împrumut la CEC pentru modernizarea infrastructurii rutiere. Condițiile de rambursare sunt foarte bune, iar altă soluție pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor nu avem.”, a afirmat edilul șef.
Pentru a întâmpina cum se cuvine Sfintele Sărbători de
Paște, în localitate s-au realizat lucrări de înfrumusețare și curățenie și s-au montat decorațiuni simbolice, specifice celei mai mari sărbători creștine.