davidesti biserica contesti 2Prin grija administrației locale, Biserica cu hramul Sf. Ioan Botezătorul din Conțești a fost reabilitată. Astfel, comunitatea a sărbătorit Sfintele Sărbători de Paște într-un lăcaș de cult pe măsura credinței și luminii din sufletele fiecăruia. ”Am dorit foarte mult ca lucrările să fie gata înainte de Înviere, tocmai pentru a aduce un prinos de slavă bunului Dumnezeu!”, a declarat primarul Alin Văduva.

Și lucrările de la amenajarea locului pentru picnicuri au continuat. Mai trebuie montate băncuțele și aduse grătarele, pentru ca apoi să fie dat în folosință, spre bucuria tuturor, dar mai ales a turiștilor.
”Între timp, ne ocupăm cu finalizarea documentației pentru amenajarea unui târg comunal, de realizarea studiului de fezabilitate pentru un sistem de canalizare în Voroveni și pentru asfaltarea străzilor Verdele și Centura Davidești. Piața va fi, fără îndoială, terminată anul acesta, sperăm până în luna august, când dorim să organizăm Ziua Comunei, prima ediție. În ceea ce privește canalizarea din Voroveni și asfaltarea celor două tronsoane, în lungime de 300, respectiv 700 de metri, ne sunt necesare fonduri externe - altele decât bugetul local, pe care vom încerca să le obținem în funcție de oportunitățile de finanțare ce se vor ivi.”, a mai declarat edilul șef din Davidești.