cicanesti latDupă cum am mai informat, anul acesta la Cicănești va fi realizat un teren de sport cu gazon sintetic și nocturnă, finanțarea fiind deja asigurată din fondurile Consiliului Județean Argeș. Edilul-șef al localității, Ion Ionescu, vrea să meargă mai departe în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii școlare, astfel că are în plan realizarea unei săli de sport.

„A fost deja stabilit antreprenorul care se va ocupa de realizarea terenului de sport, așa că în decursul lunii mai vom emite ordinul de începere a lucrărilor. Sperăm ca în toamnă investiția să fie finalizată. Până atunci însă ne gândim serios să ne apucăm de întocmirea documentației pentru a depune un proiect privind realizarea unei săli de sport cu 102 locuri, la terenul de fotbal de la intrarea în comună. Vom solicita finanțare de la Compania Națională de Investiții, organism care, din câte am observat, a gestionat cu succes astfel de proiecte.”, spune edilul șef din Cicănești.
Cu drumuri asfaltate, rețele de apă și de canalizare, comunei Cicănești îi mai lipsește un singur lucru în materie de infrastructură: alimentarea cu gaze. În acest sens administrația a depus în cursul lunii aprilie, împreună cu localitățile Tigveni și Sălătrucu, o cerere de finanțare pentru acest obiectiv, pe programul guvernamental „Anghel Saligny”.