bughea de jos balCu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, în comuna Bughea de Jos s-a organizat luni, imediat după Înviere, „Balul gospodarilor”. ”A doua de zi  de Crăciun și a doua zi de Paște la noi în comună, toți membri comunității petrec împreună, cu muzică și voie bună. S-au ciocnit ouă roșii, s-a dansat, s-au făcut urări. Cred că toți așteptăm, acum, după pandemie, momente în care să ne bucurăm”, a declarat primarul Ion Tănăsescu.

Până în sărbători, administrația locală a avut o nouă sesiune de depunere de proiecte, prin care conducerea Primăriei speră să atragă fonduri pentru dezvoltarea localității. ”Am depus, în sfârșit, documentația pentru înființarea rețelei de gaze naturale în comună, pe programul „Anghel Saligny”. Tot în cadrul acestui program am depus proiect pentru eficientizarea energetică a dispensarului uman, achiziționarea unui stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice și pentru achiziționarea unui microbuz electric, pentru transportul elevilor, cu 26 de locuri.”,  a afirmat edilul șef.
Imediat după sărbători se vor depune documentații și pentru eficientizarea energetică a două școli - cea din Mlăci și cea din Hulubești; urmează finalizarea licitației pentru începerea lucrărilor la unitatea nouă de învățământ de la Valea Măcelarului și începerea procedurilor pentru modernizarea prin covor asfaltic a drumului Ciopățești-Hulubești, tronson în lungime de aproximativ 1 km.