cateascaLucrările de înființare a rețelei de canalizare continuă într-un ritm susținut în comuna Căteasca. ”În satele Căteasca și Coșeri, rețeaua de canalizare este finalizată în proporție de aproximativ 60%, iar în satele Recea și Catanele, gradul de realizare a lucrărilor se apropie de 75%.  Lucrările au fost intensificate, mai multe echipe lucrează concomitent în această perioadă”, precizează primarul Liviu Năstase.

Investițiile în sistemele de canalizare din localitate sunt realizate cu fonduri din bugetul Primăriei Căteasca. Pentru un alt obiectiv important din comună au fost realizați pașii premergători demarării lucrărilor. În luna aprilie a fost finalizată procedura de achiziție și a fost semnat contractul pentru finalizarea execuției lucrărilor la gospodăria de apă din satul Siliștea. În cel mai scurt timp vor fi demarate lucrările. De asemenea, tot în luna aprilie a fost finalizată procedura de achiziție și a fost semnat contactul  pentru investiția ”Asfaltare DJ704C, Catanele - Baraj Călinești”. În luna mai vor fi demarare lucrările pentru asfaltarea tronsonului cu o lungime de 847 metri liniari.

Campanie de colectare a deșeurilor electrice
Cetățenii care dețin deșeuri electrice și electronice și vor să le predea unui operator autorizat trebuie să știe că în perioada 9-14 mai în localitate va fi prezentă o mașină de la firma respectivă, pentru colectarea acestora. Cei care predau deșeuri de acest tip se pot înscrie într-o tombolă cu premii, iar în urma tragerii la sorți pot câștiga diverse aparate electrocasnice. Caravana de preluare a deșeurilor electrice și electronice va trece prin toate satele comunei Căteasca.