bughea de sus 2Pe 22 mai, reluând tradiția, în localitatea Bughea de Sus conducerea administrației va organiza Ziua Comunei. Conform declarațiilor primarului Nicolae Tarbă, începând cu ora 12.30, vor începe manifestările prilejuite de acest important eveniment.

”Vom acorda diplome de fidelitate și o atenție din partea Primăriei și a Consiliului Local cuplurilor ce au împlinit 50 de ani de căsnicie, după care va urma programul artistic mult așteptat. Avem pe lista invitaților ce vor urca pe scenă nume celebre ale folclorului românesc, nume pe care le vom păstra secrete, pentru surpriză, dar și formații și interpreți locali, la fel de cunoscuți și apreciați, precum Nelu Bucur, Adrian Udrea, Mișu Belea, familia Enache. Îi așteptăm pe toți membri comunității cu drag, să ne bucurăm împreună, după acești ani grei de pandemie. Sunt convins că toată lumea așteaptă cu nerăbdare prilejuri de sărbătoare, care să ne ajute să realizăm și să ne dea speranță că perioada grea a luat sfârșit, că normalitatea și-a reintrat în drepturi, că viața noastră și-a reluat cursul. Cred că acum vom putea aprecia și mai mult aceste evenimente, această normalitate, și vom deveni mai înțelegători și mai buni”, a declarat primarul Nicolae Tarbă.
Între timp, a început modernizarea Drumului Moicenilor. ”Se lucrează la profilat tronsonul și la șanțuri și, în cel mai scurt timp, va urma asfaltul. Alte două investiții pe care le avem în derulare sunt reabilitarea și modernizarea Școlii Nr. 1 Bughea de Sus și canalizarea - obiectiv aproape de finalizare.”, adaugă edilul din Bughea de Sus.