tigveni latUnul dintre obiectivele prioritare ale administrației din Tigveni pentru acest an îl reprezintă extinderea grădiniței din satul de reședință, în așa fel încât în unitatea de învățământ să poată funcționa și în regim de program prelungit. Primele demersuri în acest sens au fost deja realizate.

„Am început întocmirea documentațiilor aferente derulării investiției, efectuându-se deja ridicările topografice și expertiza tehnică. Urmează faza de proiectare, în care ne vor fi prezentate de către firma care se ocupă de acest demers mai multe variante privind această extindere. Vom alege soluția cea mai optimă sub raportul calitate-preț. Pentru acest obiectiv de investiții am primit de la Consiliul Județean 1,5 miliarde de lei vechi, iar noi am alocat de la bugetul propriu încă un miliard. În cazul în care devizul total va depăși suma de 2,5 miliarde, vom suplimenta alocarea de la bugetul local, pentru că ne dorim să realizăm un lucru trainic. Sperăm ca investiția să fie finalizată în acest an.”, spune primarul Constantin Smeu. 
Sistemul de alimentare cu apă Tigveni-Bălilești va beneficia de un nou grup de pompare, care a fost deja achiziționat și urmează a fi montat. Prin această investiție, de care vor beneficia aproximativ 400 de gospodării, debitul de apă pe această rețea se va dubla, de la 9 la aproape 20 de mc/oră.
Tot în această perioadă administrația din Tigveni va efectua pietruiri de drumuri - 1,4 km la Momaia, dar și în alte zone, și o extindere la rețeaua de canalizare din satul Bălteni.