bughea de sus 22022 este cu siguranță anul drumurilor pentru administrația locală din comuna Bughea de Sus! Astfel, s-a emis ordinul de începere pentru asfaltarea străzilor Moiceni și Pe Deal, urmând, în cel mai scurt timp, să înceapă lucrările și pe strada Săvoi. Asfaltările sunt realizate cu fonduri proprii.
O altă investiție importantă aflată în desfășurare este reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Bughea de Sus. Conform declarațiilor primarului Nicolae Tarbă, lucrările sunt în grafic și se desfășoară după cele mai înalte standarde.

Un alt obiectiv foarte important pentru comunitate este suplimentarea debitului de apă pentru zona de Nord a localității. ”Am făcut achiziția pentru proiectul tehnic. Teoretic, în maxim două luni documentația va fi finalizată și, în funcție de valoare, vom organiza licitație sau vom atribui lucrarea. Sperăm să se realizeze cât mai repede, pentru confortul locuitorilor”, spune edilul șef.
Conducerea Primăriei va depune pe Programul Anghel Saligny studiul de fezabilitate pentru alimentarea cu gaze a localității. ”Vom reactualiza documentația și o vom depune până la finele lui aprilie, când este termenul limită. Din păcate, nu cred că sunt foarte multe șanse pentru comunitățile mici, ghidurile fiind create pentru localități cu foarte mulți locuitori. Concomitent, vom încerca obținerea finanțărilor pentru proiecte precum eficientizarea sistemului energetic al Primăriei. Lucrăm și la implementarea proiectului ”Ghișeul.ro”. În câteva luni, oricine va putea plăti dările către administrație în sistem online.”, a mai afirmat șeful executivului din Bughea de Sus.