micesti latAnul acesta la Micești va demara proiectul de modernizare a trei drumuri. Este vorba de Valea Troislav, Aleea Dumbravei și Valea Purcăreanca - DC 226. În acest scop, Consiliul Județean Argeș a alocat UAT Micești suma de 250.000 de lei.  ”În fapt, cele trei drumuri sunt incluse într-un proiect mai amplu de modernizare a infrastructurii rutiere din comună, proiect pe care noi l-am depus pe Programul „Anghel Saligny”. În caz că nu vom obține finanțare de la guvern, vom proceda la modernizarea drumurilor pe etape, și iată că etapa I va demara cu Valea Troislav, Aleea Dumbravei și Valea Purcărenca.” , a precizat primarul Dumitru Voicu.

Vremea bună a permis constructorului reluarea lucrărilor la creșa ce se construiește în imediata vecinătate a primăriei. Amănunte ne-a oferit Ionuț Tudorache, șeful biroului Achiziții publice din cadrul Primăriei Micești. „La începutul lunii februarie au fost turnați stâlpii de la parter și deja constructorii lucrează la zidărie. Între timp a fost obținută autorizația de la ISU pentru noul Dispensar, astfel că vom demara cât de curând procedurile de concesionare a spațiilor. Se lucrează în plin și la Grădinița Micești, acolo unde tencuielile interioare au fost finalizate.” 

Frumusețea, dragostea, sinceritatea, respectul și rafinamentul - aceste flori ale omeniei să vă însoțească oriunde și oricând. La mulți ani doamnelor și domnișoarelor!
Primăria și Consiliul Local Micești
Primar, Dumitru Voicu