stolnici latConsiliul Județean a alocat fonduri pentru susținerea unor investiții derulate în comuna Stolnici. Astfel, au fost alocate sume pentru construcția dispensarului uman din centrul localității, precum și pentru asigurarea cofinanțărilor la proiectele derulate din fonduri externe prin AFM, adică cele de creștere a eficienței energetice la clădirile de utilitate publică.

Pentru cofinanțări au fost alocați 227.000 de lei pentru proiectul derulat la Școala Gimnazială Stolnici și 150.000 de lei pentru cel de la Grădinița Stolnici. Pentru lucrările de la dispensarul din comuna Stolnici au fost repartizați 50.000 de lei. ”Pe baza promisiunilor pe care le avem din partea constructorului, în luna martie vor fi reluate lucrările la dispensar. Mai sunt câteva lucruri de pus la punct la exterior, ceva finisaje la interior, de montat instalațiile sanitare și, bineînțeles, dotarea dispensarului. Sperăm ca obiectivul să devină funcțional în următoarele luni”, declară primarul Sevastian Pupăză Roșu.

Începe curățenia de primăvară
Așa cum se obișnuiește, în luna martie și în comuna Stolnici va începe curățenia de primăvară. Se vor aduna gunoaiele de pe spațiile care aparțin domeniului public al comunei, se vor curăța drumurile, iar copacii și trotuarele vor fi văruite. Nu în ultimul rând, vor fi decolmatate șanțurile și podețele. Cetățenii comunei sunt rugați să se implice la rândul lor în campania de curățenie de primăvară, fiecare având obligația de a-și igieniza spațiile din fața gospodăriilor, desfunda podețele și toaleta și vărui pomii. Lucrările de salubrizare a comunei se vor desfășura până în preajma sărbătorilor de Paște.

Mereu puternice și hotărâte, sufletul vostru știe ce este iubirea, cum se dăruiește și cum se primește fericirea. Pentru voi, doamnelor și domnișoarelor, un sincer „La mulți ani!” de 8 Martie.
Primăria și Consiliul Local Stolnici
Primar, Sevastian Pupăză Roșu