tigveni primar nou 4Administrația din Tigveni a primit de la Consiliul Județean Argeș suma de 65.000 lei, bani destinați înlocuirii grupului de pompare de la sistemul de alimentare cu apă Tigveni-Bălilești, în vederea măririi debitului. Tot de la Consiliul Județean Argeș s-au alocat 150.000 de lei pentru extinderea grădiniței din satul de reședință. După realizarea extinderii, grădinița va avea program prelungit!

„Pentru lucrările de extindere a grădiniței vom aloca și noi bani de la bugetul local, în jur de 100.000 de lei, la o primă estimare. Vom consulta Consiliul Local, pentru a ne pune de acord în ce va consta această extindere. În fapt, vom transforma actuala unitate de învățământ cu program normal, în grădiniță cu program prelungit. Sală de mese există, avem și grup sanitar care trebuie doar readaptat, rămâne doar să stabilim dacă vom construi una sau două încăperi, alături de cele actuale. Există multe solicitări în acest sens, mulți copii din comună mergând la ora actuală la grădinița cu program prelungit de la Ciofrângeni.”, a detaliat primarul Constantin Smeu.
Prin intermediul beneficiarilor de ajutor social, Primăria Tigveni a efectuat în această perioadă decolmatări de șanțuri și toaletări de vegetație pe Drumul Județean 678, pe DC 232 Bălilești-Bădislava și pe DC 230 Bârseștii de Jos-Vlădești, rutele cele mai circulate din comună.

Ambițioase, dinamice, harnice, emotive și eficace, ne faceți tuturor viața mai frumoasă fie că sunteți mame, soții, iubite. La mulți ani tuturor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!
Primăria și Consiliul Local Tigveni
Primar, Constantin Smeu