buzoesti lat bunClipe de bucurie și în acest an pe chipurile copiilor din comuna Buzoești! Înainte de vacanța de iarnă, toți cei 350 de copii din școlile și grădinițele din comună se vor întâlni cu Moș Crăciun și vor primi daruri. Întâlnirea este ”mijlocită” de către primarul Ion Tănase, cu ajutorul reprezentanților administrației publice locale și al angajaților Primăriei Buzoești.

De altfel, în așteptarea sărbătorilor de iarnă, întreaga localitate a îmbrăcat straie de sărbătoare. La sediul primăriei, dar și în restul satelor comunei au fost montate instalații pentru iluminatul ornamental festiv. ”Chiar dacă este pandemie și trăim vremurile acestea destul de grele, am încercat să fac tot posibilul ca locuitorii comunei să simtă, cumva, apropierea sărbătorilor de iarnă. Am hotărât ca și celor mici să le facem o bucurie. Toți copilașii vor primi daruri din partea lui Moș Crăciun. Fiecare copil va primi câte un pachet cu dulciuri și fructe de sezon”, declară primarul Ion Tănase.
În ceea ce privește activitatea și realizările administrației publice locale în acest an, edilul comunei Buzoești se declară oarecum mulțumit. ”A fost un an complicat, în principal din cauza pandemiei, care a generat restricții, blocaje în instituții, în activitatea de zi cu zi. La nivel de proiecte, nu mă pot plânge. Am făcut pași în direcția implementării unor investiții importante în comuna Buzoești. Am depus proiecte pentru modernizarea unor clădiri de interes public, școli și primărie, prin asigurarea eficienței energetice. De asemenea, am depus proiecte pentru asfaltarea mai multor drumuri comunale. 2022 sper să fie anul în care demarăm aceste investiții”, precizează primarul din Buzoești.

Sărbători în tihnă, iar anul ce urmează să vă aducă pace și prosperitate, să aveți cale luminată și viață îmbelșugată.
Crăciun fericit! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Buzoești
Primar, Ion Tănase