poienari de muscelPentru că iarna se apropie cu pași repezi, administrația locală a comunei Poienarii de Muscel s-a ocupat în ultimele săptămâni de pregătirile de rigoare. Astfel, la Școala Gimnazială Poienari s-a făcut aprovizionarea cu lemne pentru încălzire, acestea fiind tăiate și depozitate în magazie. De asemenea, pe străzile neasfaltate din toate satele comunei s-a pus piatră pentru asigurarea unor condiții bune de circulație pe timpul iernii.

”Am pregătit și materialul antiderapant, a fost pus în saci și distribuit pe drumurile din localitate pentru a putea fi împrăștiat când vine zăpada. Ne-am gândit și la sărbătorile de iarnă, analizăm ce fonduri avem disponibile în buget și vom lua o hotărâre privind iluminatul festiv. În orice caz, bradul de Crăciun din centrul comunei nu va lipsi”, declară primarul Ion Banzea.
Anul acesta, de Ziua Națională nu au fost organizate manifestări la nivel local din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Autoritățile din Poienarii de Muscel au dat totuși o notă de sărbătoare zilei de 1 Decembrie, prin montarea steagurilor tricolore la primărie, școli, grădinițe și alte instituții publice.