primaria corbiPrimăria comunei Corbi, județul Argeș, scoate la licitație publică în vederea vânzării, material lemnos pe picior, diferite esențe, din FF - pădurea comunală din  punctele „Plaiuri Corbi și Stănești răsăriți” și din AFF de pe domeniul public-intravilan, din satul Stănești punct “Pârău Valea Mare”.
Ofertele se primesc la sediul Primăriei comunei Corbi, din comuna Corbi, sat Corbi, str. Voicu Corvin nr. 235, județul Argeș, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, între orele 8,30 - 14,00, ultima zi de depunere a ofertelor fiind joi 02.12.2021, ora limita 14.00.

Deschiderea ofertelor va avea loc in ziua de vineri 03.12.2021, la ora 11.00, la sediul mai sus indicat.
Caietul de sarcini se poate procura și de la sediul Primăriei comunei Corbi, direct sau prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., gratuit.
Taxa de participare la licitație este de 100 lei, garanția de participare este de 10% din prețul de pornire la licitație. Acestea se achită înainte de depunerea ofertei, în cont, prin ordin de plată sau în numerar la casieria instituției, iar documentele de plată vor fi anexate ofertei.
Documentele ce trebuie prezentate de către potențialii ofertanți (fișa de date și modelul contractului de vânzare material lemnos pe picior, caietul de sarcini) precum și regulamentul de desfășurare a licitației, se regăsesc pe site-ul propriu, www.primariacorbi.com, secțiunea „Afișier în Corbi”, sau la următorul link: http://www.primariacorbi.com/?page_id=436.