stefan cel mare primarDin această toamnă, în cadrul dispensarului uman din comuna Ștefan cel Mare va funcționa un cabinet stomatologic. Cetățenii vor avea acces la servicii de medicină dentară patru zile pe săptămână, iar de consultații și tratamente se vor ocupa doi medici stomatologi.  ”La sfârșitul lunii septembrie se va face dotarea cabinetului și apoi medicii își vor începe activitatea. Vom extinde astfel gama de servicii medicale oferite cetățenilor comunei noastre. În incinta dispensarului mai funcționează un cabinet de medicină de familie și o farmacie”, declară primarul Ion Parpală.

Schimbarea vechilor lămpi din rețeaua de iluminat stradal a continuat și luna aceasta în localitate. Au fost montate 20 de lămpi noi, lucrările de acest gen urmând să continue și pe viitor.

Campanie de reabilitare a drumurilor
Drumurile comunale din Ștefan cel Mare au fost pietruite în acest început de toamnă. Pentru lucrări au fost folosiți 500 mc de piatră. Au fost reabilitate străzile Ing. Ion Florescu (Ștefan cel Mare) și Nicolae Fierbințeanu, Mitropolit Varlaam și alte câteva străzi în satul Glavacioc. De asemenea, alte drumuri în lungime totală de 10 km, spre limita cu județul Teleorman, au fost profilate și pietruite de autoritățile locale. Și drumurile spre exploatațiile agricole au fost puse la punct în cadrul acestei campanii. Drumurile agricole au fost profilate cu grederul și s-au executat rigole. Nu în ultimul rând, conducerea Primăriei Ștefan cel Mare a pregătit mai multe proiecte în vederea accesării finanțării prin programul guvernamental ”Anghel Saligny”. Este vorba de asfaltarea unor drumuri în lungime totală de 23 km și extinderea canalizării cu încă 11 km.