davidesti primar bunPe străzile Verdele și Comănescu  din Davidești au început lucrările la rețeaua de alimentare cu apă. ”S-a emis ordinul de începere, iar utilaje sunt deja la fața locului. Lucrarea este deosebit de importantă pentru gospodăriile din zonă, iar investiția va fi finalizată în cel mai scurt timp, pentru ca oamenii să se poată bucura de această utilitate”, a declarat primarul Alin Văduva. Deocamdată, modernizarea drumului de la Olteanca nu s-a finalizat. Conducerea Primăriei spune că, în ciuda faptului că s-au realizat rigolele, asfaltul nu a fost turnat încă.

”A durat mai mult decât ne-am imaginat această investiție, însă fără îndoială va fi dusă la bun sfârșit. Au fost tergiversate puțin lucrările din partea constructorului, însă până acum nu ne plângem, fiindcă ce s-a realizat a fost partea cea mai dificilă și complexă și a fost făcută foarte bine. Rămânând tot în zona modernizării infrastructurii rutiere, mai avem un mic proiect pentru asfaltarea a 300 metri la Gura Hulubii. O să vedem dacă primim ceva bani la rectificarea bugetară, și poate reușim să-l asfaltăm”, a spus edilul șef.
Deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pe noul program „Anghel Saligny” înseamnă pentru comuna Davidești în primul rând oportunitatea de a depunere documentația pentru extinderea canalizării, etapa a III-a. ”Avem studiul de fezabilitate pentru aproximativ încă 1 km de canalizare în Conțești, cu stația de epurare tot la Mioveni.”, a mai afirmat șeful executivului.