cateasca asfaltOnorând promisiunile făcute cetățenilor, administrația comunei Căteasca a demarat în această toamnă o amplă campanie de modernizare a drumurilor locale. Nu mai puțin de șase străzi din localitate au fost asfaltate în luna septembrie, lucrările fiind finanțate din bugetul local.  ”Încă o promisiune îndeplinită, încă un vis al cetățenilor devenit realitate - asfaltarea drumurilor din comuna Căteasca. Am asfaltat străzile Roșenilor și Mihăilescu 1 în satul Cireșu, străzile Armatei și Velceștilor în satul Gruiu, respectiv străzile Vulpenilor și DC 108 în satul Siliștea. Au fost amenajate și drumurile agricole. Vom continua să lucrăm pentru modernizarea infrastructurii de circulație din comună și pentru a asigura cetățenilor condiții cât mai bune de trai”, declară primarul Liviu Năstase.

De asemenea, în luna septembrie a avut loc recepția lucrărilor de extindere a rețelei de gaze din localitate. Branșarea gospodăriilor la rețea depinde acum exclusiv de firma de distribuție de gaze, cea care are obligația de branșa cele câteva sute de solicitanți care au depus cereri.
Deschiderea unui nou an școlar a prilejuit organizarea de festivități și în unitățile de învățământ din comuna Căteasca. Alături de reprezentanți ai administrației locale, primarul Liviu Năstase a participat la aceste festivități, transmițându-le copiilor și cadrelor didactice să aibă parte de un an școlar reușit.
Tot în luna septembrie, Primăria Căteasca a derulat o nouă etapă de distribuire a ajutoarelor oferite de Uniunea Europeană. Au fost distribuite produse alimentare (tranșa a III-a) și produse de igienă (tranșa a IV-a) persoanelor defavorizate. Aceste ajutoare sunt distribuite în cadrul Programului Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2018-2021.