baiculestiClopoțelul a sunat la mijlocul lunii septembrie și în școlile din comuna Băiculești. Cu emoție și bucurie, elevii și cadrele didactice au pășit din nou pe drumul școlii, iar la festivitățile de deschidere a noului an școlar a fost prezent și primarul Niculae Dragnea. Fiind al doilea an consecutiv ce debutează în condiții de pandemie, toate școlile au fost dotate corespunzător din punct de vedere sanitar.

În ceea ce privește proiectele aflate în desfășurare pe plan local, acestea sunt asfaltarea DC 213 Băiculești – Argeșeni – Zigoneni și introducerea canalizării în localitate. ”Pe DC 213 se lucrează intens, sunt mulțumit de felul în care decurg lucrările. Ne dorim ca până la finalul anului să fie gata modernizarea drumului. La canalizare suntem în faza de obținere a autorizației de construire de la Consiliul Județean. După eliberarea acesteia, vom da drumul la lucrări”, precizează primarul Niculae Dragnea.

Festivitate de premiere a cuplurilor fidele
Moment festiv încărcat de emoție la ședința Consiliului Local al comunei Băiculești din luna septembrie. În debutul ședinței, autoritățile locale au premiat 14 cupluri care anul acesta au aniversat 50 de ani de căsătorie. Cuplurile au primit diplome de fidelitate, flori și premii în bani din partea administrației locale. Festivitatea a avut loc în luna septembrie, pentru că de obicei în această perioadă era sărbătorită Ziua Comunei Băiculești. Autoritățile locale au vrut astfel să-și arate respectul și prețuirea pentru modelul de viață pe care cei sărbătoriți îl reprezintă.