stalpeni primar 3Fiindcă începerea anului școlar se apropie cu pași grăbiți, administrația din Stâlpeni a urgentat și finalizat toate lucrările de modernizare ce vizau instituțiile de învățământ din localitate. Totodată, s-au efectuat o serie de lucrări și la baza sportivă din Rădești, acolo unde echipa „Viitorul” va juca în liga județeană. ”Am schimbat acoperișul la sala de sport și am montat două centrale termice noi la Grădinița Rădești și la Școala Livezeni. La Școala Livezeni s-au mai realizat lucrări în două săli de clasă - înlocuirea parchetului, și s-au făcut reparațiile necesare și în cancelarie și magazie. Cu o săptămână înainte să înceapă școlile, vom igieniza și dezinfecta absolut toate instituțiile de învățământ, dar și pe cele publice, pentru a ne asigura, încă o dată, că facem tot ce depinde de noi să ținem virusul departe de comunitate”, a declarat primarul Gabriel Șerbănoiu.

Vești bune pentru iubitorii sportului din comună! ”Am reabilitat stadionul de fotbal din Rădești - vopsit, reparații tribune, schimbat porți, realizat alimentare cu apă și am înscris echipa AS Viitorul Rădești în campionatul județean de fotbal. Cred că asta îi va bucura pe toți suporterii, pe toți locutorii și pe toți tinerii care iubesc acest sport.”, spune șeful executivului.
Tot în această toamnă se vor realiza și învestiții în sistemul de alimentare cu apă. ”Așteptăm un deviz pentru realizarea unui foraj la Livezeni, pentru suplimentarea debitului rețelei de alimentare. Cât de curând vom da ordin de începere pentru proiectare și execuție”, a mai afirmat edilul șef din Stâlpeni.