mosoaia inaltConducerea administrației din Moșoaia a lucrat la realizarea mai multor documentații pentru modernizarea infrastructurii rutiere, proiecte tehnice pentru asfaltarea unor drumuri. ”Avem pe lista de priorități asfaltarea străzilor Prunilor, în lungime de 1 km, strada Bisericii, 900 metri, Basangești, 1,4 km, o parte din DC 155 - coasta „La Marcu”, în jur de 700 de m. Am pregătit aceste documentații în ideea că apare, așa cum este vehiculat, PNDL 3 și putem accesa fonduri guvernamentale pentru a demara investițiile.”, a declarat primarul comunei, Ion Necula.

În schimb, din fonduri proprii, cât de curând se vor face reabilitări ale unor tronsoane de drum - plombări și reparații curente. ”Intervenim pe străzile din Olteni, Moșoaia, Ciocănăi, pe strada Parc 2 Bis, unde există un drum de dale peste care dorim să turnăm un covor asfaltic. Cea mai mare dorință a cetățenilor este să poată circula în condiții bune, fără să-și strice mașinile și venim în întâmpinarea dorințelor acestora”, spune viceprimarul localității, Adrian Frântură.
Tot cu fonduri de la bugetul local se vor face în  viitorul apropiat reparații și recompartimentarea spațiului de la parter a clădirii de lângă Primărie - centrul de zi pentru copii - pentru a fi transformat într-o grădiniță.
Una dintre nemulțumirile conducerii Primăriei Moșoaia este că, la momentul de față, nu se pot face extinderi ale rețelei de gaze. ”Chiar în condițiile în care 98% din investiție o plătim noi, la momentul de față nu se dau aprobări. Avem două sate, Bătrâni și Lăzărești, unde am dori să intervenim în acest sens. Așteptăm un ordin de Ministru, ceva, să se dea drumul la aceste investiții”, a mai spus edilul șef din Moșoaia.