Ion Minzina si Victor BalasoiuIon Mînzînă, președintelele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, îi îndeamnă pe locuitorii din comunele Aninoasa și Rociu să meargă în număr cât mai mare la urne duminică, 27 iunie, când vor avea loc alegerile locale parțiale. PSD propune pentru funcțiile de primari vacante doi candidați de-ai locului, serioși și determinați să realizeze multe pentru localitățile lor - Nicolae Marius Manole la Aninoasa și Victor Mihai Bălășoiu la Rociu.

"Dragi argeșeni,
Pe 27 iunie vor avea loc alegerile locale parțiale pentru funcția de primar în comunele Aninoasa și Rociu.
Acest scrutin electoral trebuie privit cu la fel de multă responsabilitate ca și celelalte tipuri de alegeri, așa încât îi îndemn pe alegători să se prezinte în număr cât mai mare la vot!
PSD Argeș propune candidați doi oameni ai locului, serioși, cu experiență și determinați să realizeze multe pentru comunitățile lor.
La Rociu, Victor Mihai Bălășoiu este un tânăr care și-a propus nu doar să continuie proiectele începute, ci și să înceapă altele noi, bazându-se pe energia sa și pe experiența tatălui, deputatul Aurel Bălășoiu.
Nicolae Marius Manole este omul potrivit la locul potrivit în comuna Aninoasa. Consilier județean, manager cu experiență, el este hotărât să ducă localitatea sa natală la un grad înalt de civilizație și confort social.
Ei sunt candidații noștri la aceste alegeri! Sunt oameni de calitate, buni gospodari și specialiști în domeniile lor de activitate. Am mare încredere în ei!
Le urez mult succes!", a declarat Ion Mînzînă.