suiciAdministrația localității Șuici s-a mutat în sediul nou de Primărie! Acum funcționarii beneficiază de mai mult spațiu, putând veni în sprijinul cetățenilor în condiții optime de lucru. ”Avem birouri pentru două, cel mult trei persoane, un mediu de lucru adecvat atât pentru angajați cât și pentru membri comunității care vin să ne solicite sprijinul. Ne gândim ce destinație să îi dăm vechii clădiri, pentru a deservi cât mai bine localitatea. Luăm în calcul mai multe variante și o să alegem pe cea mai utilă”, declară primarul Constantin Iatagan.

Deși bugetul pentru anul în curs este mai mic decât veniturile localității aferente anului trecut, edilul șef spune că proiectele de investiții vor continua. ”Nu ne ajung într-adevăr banii pentru a asigura co-finanțările în cazul proiectelor derulate cu fonduri guvernamentale sau europene, cum ar fi alimentarea cu apă de la Valea Calului sau asfaltarea drumurilor prin AFIR, dar pentru aceste sume așteptăm sprijinul din partea Consiliului Județean.
La sfârșitul primăverii vor avea loc o serie de inaugurări a unor obiective, dovada muncii asidue de până acum. ”Avem școala de la Rudeni finalizată, un teren de sport realizat din fonduri proprii, grup sanitar la dispensar etc. Între timp se lucrează asiduu la extinderea canalizării și la modernizarea drumurilor comunale și de interes local.”, spune edilul șef.
Toți salariații Primăriei din Șuici au participat la curățenia de primăvară din comună. S-au decolmatat șanțurile și s-au văruit pomii.

Sfintele Sărbători Pascale să vă inunde sufletul de pace și credință, să vă umple casa de lumină și să vă aducă mai aproape de cei dragi!
Primăria și Consiliul Local Șuici
Primar, Constantin Iatagan