ion georgescuDragi prieteni, aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificații spirituale, să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni.
Tuturor credincioșilor din orașul Mioveni și din Argeș care sărbătoresc duminică Sfintele Paști le transmit sărbători binecuvântate, sănătate și prosperitate! Să vă bucurați pe deplin de credința și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă în aceste zile.

Totodată, vă mulțumesc pentru solidaritatea și responsabilitatea de care ați dat dovadă în această perioadă dificilă, cauzată de pandemie, dar rezultatele sacrificiilor noastre se văd și sunt convins că în curând viața noastră va reveni la normal.
Sper ca Sărbătoarea Paștelui de anul acesta să aducă mai multă inspirație clasei politice și guvernanților, să scoată din noi toți acea fărâmă de înțelepciune menită să ne unească <în cuget și-n simțire>.
Lumina Sărbătorilor Pascale și spiritul învățăturilor creștine ne îndeamnă să fim mai buni, să ne prețuim și iubim aproapele, să punem accent pe lucrurile care ne unesc și ne bucură sufletul cu adevărat.
Sărbători luminate și multă sănătate!

Ion Georgescu, primar al orașului Mioveni