popesti teren sportÎn această primăvară, în comuna Popești, vor fi reluate lucrările la două obiective de investiții. Este vorba de construcția Căminului Cultural și amenajarea terenului multifuncțional de sport din satul Slobozia.  ”La căminul cultural urmează montarea acoperișului, îl vom pune în această primăvară. Finalizarea căminului cultural depinde de ce fonduri vom avea disponibile. Când se va îmbunătăți vremea ne vom reapuca de lucru și la terenul multifuncțional de sport. Aici, practic, mai avem de pus gazonul, de montat toaletele ecologice și nocturna. Terenul de sport va putea fi folosit vara aceasta de elevii și tinerii din comună”, declară primarul Ion Mihai.


Spre finalul lunii martie, când vremea s-a îmbunătățit, autoritățile din Popești au dat startul campaniei de curățenie de primăvară. Se lucrează cu beneficiarii de ajutor social și utilajele primăriei, acțiunile de salubrizare a domeniului public urmând să continue până la sărbătorile de Paște. În curând vor fi reluate și lucrările pe DJ 504 lim. Jud. Teleorman – Popești – Izvoru – Recea – Cornățel – Vulpești (DN 65A). Lucrările din proiect sunt finanțate din fonduri europene și contribuția Consiliului Județean.

Încasări record
Vești bune sunt în ceea ce privește încasările la buget în primele trei luni ale anului. Spre exemplu, în luna februarie, s-au făcut încasări record, în sumă de 90.000 de lei, fapt ce dovedește că cetățenii comunei Popești sunt oameni conștiincioși. Oricum încasările de până în acest moment sunt mult mai bune decât cele din perioada similară a anului trecut, conform declarațiilor reprezentanților administrației locale.