cateasca canalizareLa mijlocul lunii noiembrie au fost demarate lucrările la proiectul de înființare a rețelei de canalizare în satele Căteasca și Coșeri, derulat de autoritățile locale cu fonduri proprii. Proiectul prevede realizarea unei rețele în lungime de aproximativ 10 km, cu stație de epurare, iar valoarea totală a investiției se ridică la 98 de miliarde de lei vechi.
Primarul Liviu Năstase a început în forță acțiunile de reabilitare a drumurilor locale, mai ales că se apropie iarna, iar condițiile bune de circulație sunt o necesitate. ”În satul Siliștea s-au pietruit, nivelat și tasat cu cilindru compactor trei străzi în vederea asfaltării. De asemenea, în satul Gruiu s-au pietruit și nivelat toate străzile și se pregătesc pentru asfaltare.

Pe de altă parte, DJ 703B a fost reparat în totalitate de CJ Argeș”, declară primarul Liviu Năstase. Au fost luate toate măsurile pentru întâmpinarea în bune condiții a sezonului rece. Deszăpezirea drumurilor va fi realizată cu utilajele din dotarea primăriei, un buldoexcavator și un tractor dotate cu lamă de deszăpezire, și a fost procurat materialul antiderapant. Tot în cursul lunii noiembrie, administrația comunei Căteasca a demarat lucrările de cadastrare generală pentru o parte din terenurile intravilane. În ceea ce privește măsurile impuse în contextul pandemiei de coronavirus, autoritățile comunei Căteasca au acționat în sensul informării cetățenilor cu privire la evitarea călătoriilor, la evitarea spațiilor aglomerate și interzicerea organizării evenimentelor private.