teiu curatenie 2Echipa de conducere a Primăriei Teiu este completă începând din luna noiembrie. Primarului ales, Florin Dumitru, i s-a alăturat, în urma ședinței de constituire a Consiliului Local Teiu, viceprimarul Ion Stoica, cel care a ocupat această funcție și în legislatura trecută.
Autoritățile locale au finalizat în luna noiembrie reparațiile pe DC 92 în satul Teiu. Lucrările au fost realizate cu fonduri din bugetul local. Drumul a fost asfaltat în urmă cu câțiva ani de către administrația locală. ”În fața Primăriei au fost betonate șanțurile și amenajate aleile de acces către sediul administrativ. De asemenea, la intrarea în comună a fost defrișată vegetația uscată și s-a făcut curățenie pe șanțuri, cu ajutorul beneficiarilor Legii 416”, declară primarul Florin Dumitru.

Pe de altă parte, în cursul lunii noiembrie, administrația din Teiu s-a ocupat de pregătirile pentru întâmpinarea iernii. Au fost achiziționate 10 tone de nisip și sare, precum și carburant pentru utilajele din dotarea primăriei. Deszăpezirea drumurilor locale va fi făcută în regie proprie de autoritățile din Teiu.
Nu în ultimul rând, 34 de cetățeni din localitate au primit tichete sociale pentru masă caldă pe baza unui program finanțat din fonduri guvernamentale. Programul se înscrie în măsurile de sprijinire a categoriilor vulnerabile, în contextul pandemiei de COVID-19. Beneficiarii programului sunt pensionarii cu vârsta de cel puțin 75 ani și cu venituri de 704 lei/lună, persoanele/familiile fără adăpost, cele evacuate, care nu au domiciliu stabil și, în mod special, familiile monoparentale.