vulturestiCu forțe proprii și bani de la bugetul local administrația din Vulturești a amenajat trepte către puntea aeriană către Biserică și școală. ”Am creat practic o cale mai accesibilă ce face legătura între cătunul Mâzgana și restul localității. Am achiziționat materiale și am lucrat cu beneficiarii Legii 416, pentru minimalizarea costurilor”, a declarat primarul Liviu Poșircă.
Din categoria acțiunilor pregătitoare pentru iarnă, în afara punerii la punct a utilajului din dotare - un buldoexcavator cu lamă, au fost curățate șanțurile pe toată lungimea drumului județean. ”Sper, în numele membrilor comunității pe care o reprezint, ca în 2021 acest drum județean să fie asfaltat. Am curățat toate șanțurile, tot cu cei de la „416”, pentru a facilita acțiunile de deszăpezire. Pe drumurile comunale și pe ulițe vom interveni ca și până acum, cu utilajul propriu. Avem o rețea de 45 km de drumuri, în afara celui județean și întotdeauna am reușit cu promptitudine să asigurăm circulația în parametri optimi pe timpul iernii. Cumpărăm și material antiderapant și ne organizăm în echipe, pentru eficiență.”, a mai spus edilul șef.

Pentru desfășurarea actului educativ online în cele mai bune condiții în contextul actual al pandemiei, dar și pentru dotarea școlilor cu echipamente IT de ultimă generație, pentru un învățământ de calitate, conducerea Primăriei va depune un proiect pentru achiziționarea a 119 tablete, 21 de laptop-uri, 5 table inteligente și 3 videoproiectoare.