suseniÎn luna noiembrie administrația comunei Suseni a finalizat proiectul de asfaltare a 8 km de drumuri locale. Lucrările au fost finanțate din bugetul local și au vizat căi de acces din mai multe sate. ”Drumurile asfaltate se regăsesc în satele Cerșani, Strâmbeni, Găleșești, Odăeni și Țuțulești. Au fost turnate ambele straturi de asfalt, acum mai sunt de amenajat șanțurile, ceva lucrări de artă și marcajele rutiere”, precizează primarul Doru Radu.

În localitate continuă lucrările la construcția Centrului Cultural, investiție realizată cu fonduri alocate prin Compania Națională de Investiții. Noua clădire va avea o suprafață de 905 mp și va fi prevăzută cu o sală de spectacole cu o capacitate de 188 de locuri, spațiu expozițional și spațiu dedicat bibliotecii. Totodată, au fost prevăzute în proiect și realizarea a 15 locuri de parcare. Valoarea totală a proiectului este de 5,5 milioane de lei.
Iarna se apropie cu pași repezi așa că autoritățile comunei Suseni s-au preocupat luna aceasta de realizarea pregătirilor aferente. Stocurile de carburant și material antiderapant au fost puse la punct,  iar utilajele primăriei au fost pregătite pentru activitatea de deszăpezire a drumurilor locale. Autoritățile locale dispun de buldoexcavator, tractor, greder și basculantă și dau asigurări că vor oferi condiții bune de circulație pe timpul iernii.