bascov primarPrin intermediul Grupului de Acțiune Locală administrația din Bascov a realizat încă trei locuri de joacă în comună, care se adaugă celor opt deja existente. Cele trei noi spații destinate copiilor s-au construit la Școala Scheau, Grădinița Valea Ursului și pe strada Glâmboc Deal.
În paralel, continuă lucrările privind modernizarea și reabilitarea DC 173 Mica-Brăileni, cu străzile aferente. Până în momentul de față s-au executat 68% din lucrări, care au constat în amenajarea de podețe, șanțuri pluviale, dar și turnarea asfaltului. „Compartimentul Achiziții publice din cadrul Primăriei Bascov pregătește în această perioadă documentația în vederea întocmirii studiului de fezabilitate pentru modernizarea și reabilitarea unui număr de 14 străzi din comună – ultimele rămase nereabilitate ori modernizate. Investiția va fi una multianuală și va fi suportată de la bugetul local și din alte surse externe legal constituite în acest scop.”, explică primarul Gheorghe Stancu.

De asemenea, se lucrează la întocmirea documentației privind achiziționarea unui număr de 700 de tablete pentru elevi, cu fonduri europene, și a fost finalizată documentația pentru amenajarea de trotuare pe DN 7, de la Unitatea Militară Prislop, până la granița cu Drăganu.
Nu în ultimul rând administrația din Bascov a obținut o finanțare în valoare de 10 miliarde de lei vechi, de la Fondul de Mediu, bani destinați modernizării iluminatului public în comună.