negrasiConducerea Primăriei Negrași are depuse la CNI (Compania Națională de Investiții) mai multe proiecte în vederea realizării unor lucrări în diverse domenii. Astfel, unul dintre proiecte vizează asfaltarea DC 100 Mozacu – Teiu (sat Leșile), cel de-al doilea asfaltarea unor drumuri în satele Bârlogu și Negrași, iar ultimul are în vedere modernizarea Școlii Gimnaziale ”Petre Badea” Negrași. Cea de-a doua școală din localitate, cea din satul Bârlogu, a fost recent reabilitată și modernizată cu fonduri locale și sprijinul Consiliului Județean. ”În această perioadă se lucrează la amenajarea terenului de sport din incinta școlii, astfel încât elevii să beneficieze de un spațiu propice desfășurării activităților sportive. Mai este de amenajat și spațiul exterior al școlii, dar până la venirea iernii lucrările vor fi gata”, afirmă primarul Alexandru Constantin.

În luna noiembrie au fost pregătite utilajele primăriei ce vor fi folosite în acțiunile de deszăpezire și s-a făcut achiziția de carburant și material antiderapant.

Tichete pentru masă caldă
82 de persoane din localitate care se încadrează în categorii vulnerabile (pensionarii cu vârsta de cel puțin 75 ani și cu venituri de 704 lei/lună, persoanele/familiile fără adăpost, cele evacuate, care nu au domiciliu stabil și, în mod special, familiile monoparentale) au primit tichete sociale pentru o masă caldă, conform unui program guvernamental. Valoarea nominală lunară a unui tichet social pe suport electronic pentru mese calde este de 180 de lei.