mozaceni primarLiana Corina Dună a câștigat al doilea mandat de primar al comunei Mozăceni la alegerile locale din luna septembrie. Cetățenii din au votat pentru continuitate și performanță în administrație, apreciind munca, eforturile și obiectivele realizate de administrația locală în ultimii patru ani. ”Mulțumesc din suflet tuturor cetățenilor comunei Mozăceni pentru încrederea acordată. Mulțumesc tuturor tinerilor comunei care au fost alături de noi, celor care au venit special de peste hotare pentru a fi alături de noi. Am demonstrat că suntem o echipă, și astfel vom acționa și pe viitor. În noul mandat voi continua să realizez proiecte care să modernizeze localitatea și voi face administrație în slujba cetățeanului”, declară primărița Liana Corina Dună.

Proiect important, aprobat
Unul dintre cele mai importante proiecte ale administrației comunei Mozăceni, modernizarea DC 98, respectiv drumul Mișei - Ziduri, a fost inclus pe lista-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului ”Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” din Programul Național de construcții de interes public sau social (PNCIPS), derulat de Compania Națională de Investiții (CNI), așteptându-se finanțarea lucrărilor. 
La ora actuală în localitate se lucrează la sistemul de canalizare, investiție finanțată prin PNDL 1. ”Sperăm ca până la data de 31.12.2020 să recepționăm tronsonul Babaroaga al sistemului de canalizare, tronson pentru care am avut contract de finanțare”, precizează primărița Liana Corina Dună.
Continuarea lucrărilor de modernizare a iluminatului public, extinderea și modernizarea rețelei de gaze și modernizarea drumurilor comunale constituie alte obiective prioritare pentru administrația locale din Mozăceni în mandatul 2020-2024.