negrasi primarAlegerile locale din luna septembrie l-au reconfirmat pe Alexandru Constantin în funcția de primar al comunei Negrași. Acesta a câștigat cel de-al doilea mandat primind votul de încredere al cetățenilor care au înțeles că drumul spre modernizarea localității trebuie să continue prin proiectele inițiate și derulate de administrația locală. Prioritare pentru mandatul 2020-2024 sunt proiectele ce au în vedere modernizarea școlii din satul Negrași, introducerea canalizării și reabilitarea infrastructurii de drumuri.

Una dintre cele mai importante lucrări de modernizare a infrastructurii de drumuri din localitate a fost finalizată în această toamnă. ”Am asfaltat DC 100  Mozacu-Teiu, în lungime de 1,8 km. Lucrarea a fost realizată în completarea asfaltării pe care Consiliul Județean Argeș a realizat-o pe DJ 679 D Negrași-Mozacu, unde alți 1,8 km de drum județean au fost modernizați. În acest fel, drumul de legătură cu comuna Teiu a fost complet modernizat”, declară primarul Alexandru Constantin.
Lucrările de reabilitare și modernizare a Școlii Bârlogu au fost, de asemenea, finalizate în această toamnă. În unitatea școlară au început cursurile în luna septembrie 30 de elevi și 12 preșcolari. Modernizarea școlii a presupus și asigurarea încălzirii centralizate. Momentan se mai desfășoară lucrări doar la exterior, la amenajarea terenului de sport din spatele clădirii școlii. Investițiile la Școala Bârlogu au fost realizate de autoritățile locale cu fonduri proprii și cu sprijinul Consiliului Județean.