bughea de jos primar12 drumuri din Bughea de Jos, însumând 12 km,  se vor moderniza prin asfaltare, prin Compania Națională de Investiții. Conform declarațiilor primarului Ion Tănăsescu, proiectul depus de către conducerea administrației din Bughea de Jos a avut prioritate pentru a intra la finanțare, față de altele similare, deoarece toate aceste drumuri sunt cadastrate. ”Condiția esențială era cadastrul. Noi, din acest punct de vedere, am avut un atu. Suntem pe lista de sinteza a CNI, alături de alte 29 de comune din Argeș care au obținut finanțări prin Compania Națională de Investiții pentru diverse proiecte”, a declarat edilul șef.

Un alt proiect depus la care se așteaptă răspuns vizează modernizarea iluminatului public. Documentația a fost trimisă la Agenția de Mediu și presupune înlocuirea a peste 600 de lămpi în comună.
Între timp a fost finalizată dotarea cabinetului stomatologic și se așteaptă sosirea avizelor pentru începerea funcționării. ”Serviciile se adresează persoanelor din categoriile defavorizate, proiectul fiind unul cu fonduri europene. Aceste persoane vor beneficia de tratament gratuit”, explică primarul Ion Tănăsescu. Lucrările la amenajarea vestiarelor sunt, de asemenea, în fază finală, iar administrația locală se pregătește să scoată la licitație modernizarea prin asfaltare a drumului Valea Ciocanului. ”Organizăm, concomitent, și licitația pentru construirea unei punți pietonale Stoeni, punte ce va asigura accesul pentru localnicii de peste vale, aproximativ 20 de gospodării. În afară de amenajarea podului propriu-zis, este necesară și consolidarea malului, investiția ridicându-se la 970 de mii lei. O vom începe din bugetul propriu, însă căutăm surse alternative de finanțare”, a mai declarat șeful executivului din Bughea de Jos.