mioveni 1Impozitele și taxele locale din Mioveni pot fi achitate și online. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul http://www.ghiseul.ro, secțiunea plata cu autentificare și selectând “Primăria orașului Mioveni” din lista de instituții. Plata taxelor și impozitelor, precum și a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online(SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.

De asemenea, plata amenzilor contravenționale se poate face și zilele nelucrătoare.
Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăți la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria orașului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.
Persoanele fizice și juridice beneficiază de bonificație la plata integrală și cu anticipație a tuturor obligațiilor datorate bugetului local până pe data de 31 martie 2020. Reducerea la impozitul pe clădiri, terenuri și mijloacele de transport este de 10% pentru persoanele fizice și de 5% pentru persoanele juridice.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Noi acțiuni de dezinfecție
S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate a început cea de-a doua etapă a acțiunilor de dezinfecție la nivelul orașului Mioveni. Acțiunile au vizat principale căi de acces către Uzina de Automobile Dacia și au inclus zona Părăști spre Poarta 8, respectiv, zona ICSITA și treptele de acces în zonă, parcarea auto de la Poarta 8, aleile din zona blocului T14 până la Poarta 3, zona străzii Valea Neagră, aleile pietonale spre Liceul Tehnologic Construcții de Mașini și Poarta 2 a Uzinei Dacia precum și alte căi de acces. De luni, 4 mai, au fost reluate acțiunile de dezinfecție a scărilor de bloc și a aleilor de acces, precum și a trotuarelor pietonale, în tot orașul.