popestiPentru a întâmpina iarna în condiții bune, autoritățile comunei Popești se ocupă în această perioadă de reabilitarea a două drumuri din localitate. Astfel, Strada Lacului și DC 133 A (Iancu Piscu) din satul Purcăreni, drumuri care duc către exploatațiile agricole, sunt pietruite cu fonduri din bugetul local.
Tot în scopul asigurării măsurilor pentru întâmpinarea în bune condiții a sezonului rece, Primăria Popești a pus la punct utilajele pentru acțiunile de deszăpezire și a făcut aprovizionarea cu material antiderapant și lemne.

A fost semnat contractul pentru gaze
Contractul privind finanțarea lucrărilor de introducere a rețelei de gaze în comuna Popești a fost semnat de către primarul Ion Mihai în luna octombrie. Proiectul se va derula cu finanțare prin Fondul Național de Dezvoltare și Investiții al Guvernului. Valoarea investițională a proiectului este de aproximativ 63 de miliarde de lei vechi. În scurt timp proiectul va fi scos la licitație, iar lucrările vor începe anul viitor.
”Cât de curând, posibil chiar din această lună, în funcție și de vreme, vom demara proiectul de amenajare a unui teren multifuncțional de sport în satul Slobozia. Va fi un teren cu suprafață sintetică, pe care se vor putea desfășura mai multe activități din sfera sportivă. Am accesat fonduri europene prin AFIR pentru această investiție, fonduri la care se va adăuga și contribuția Primăriei”, declară primarul Ion Mihai. Totodată, anul viitor, în localitate va începe construcția unui cămin cultural, în punctul Conac Bellu.