stolnici dispensar 1Lucrările de construcție a dispensarului uman din comuna Stolnici sunt în plină desfășurare și vor continua și în perioada de iarnă. ”A fost turnată placa de sus, urmează să fie montat acoperișul astfel încât să se poată lucra în interior pe timpul iernii. Lucrările vor continua și anul viitor, termenul din contract prevede finalizarea acestora în trei ani de la data începerii”, declară viceprimarul Radu Safta.
În localitate, în desfășurare se află și lucrări de amenajare a unui gard nou pe tronsonul școală – grădiniță – primărie. În dreptul școlii, gardul a fost finalizat, la grădiniță este gata în proporție de 80%, iar pe tronsonul din fața sediului Primăriei a fost turnată doar structura de beton de la bază. Lucrarea este executată cu fonduri din bugetul local.

Pe de altă parte, în jurul datei de 1 noiembrie vor fi gata lucrările de afluire pentru podul peste râul Cotmeana. Podul duce spre plantaţiile agricole şi satul Izbăşeşti, iar lucrările vin în completarea investițiilor realizate în urmă cu doi ani printr-un proiect finanțat cu fonduri europene prin PNDR. Investiția este realizată de Primăria Stolnici cu fonduri proprii.