cepariÎn prag de vară, investițiile din comuna Cepari avansează în ritm alert. Unul dintre cele trei poduri pentru construcția cărora s-au obținut fonduri în cadrul PNDL, și anume cel de la Neagoș, este finalizat și s-a emis ordinul de începe pentru celelalte două, de la Rotundu și Budani.
Alimentarea cu apă Cepari Ungureni , obiectiv pentru care, de asemenea, conducerea Primăriei a obținut finanțare guvernamentală, este pe final, în acest moment montându-se apometrele. ”Stăm foarte bine cu aceste lucrări și mă bucur că am reușit, într-un timp relativ scurt, să facem lucrări care se văd, în folosul cetățenilor, care schimbă localitatea, o modernizează, făcându-ne traiul de zi cu zi mai ușor”, spune primarul Cristian Ciobanu.

În aceeași categorie se încadrează și recent finalizata alimentare cu apă de la Plaiul Oii, la care trebuie făcută recepția finală și reabilitarea drumurilor din localitate, în special cele calamitate anul trecut, din cauza inundațiilor.
Proiectele de viitor sunt o preocupare constantă pentru administrație și, în acest sens, au fost depuse noi cereri de finanțare. ”Vom depune  împreună cu localitățile limitrofe o solicitare de finanțare la Comisia de Strategie și Prognoză privind introducerea rețelei de alimentare cu gaze naturale. De asemenea, la Ministerul Dezvoltării am depus proiecte pentru asfaltarea a 15 km de drumuri din localitate (tronsoane în întreaga comună), extinderea canalizării și alimentare cu apă în Cărpeniș”, a mai declarat șeful executivului din Cepari.