albesti2019 va fi cu siguranță anul ”asfaltului”, pentru comunitatea din Albeștii de Argeș. Conducerea Primăriei a licitat modernizarea a 14 km de asfalt, urmând ca lucrările să înceapă imediat după obținerea avizelor și certificatelor de urbanism.
”În acești 14 km sunt cuprinse tronsoane din mai multe sate: 4 km la Brătești, 3 km la Ungureni, 3 km la Dobroțu și 4 km în Albeștii Pământeni. Asfaltarea acestor drumuri va însemna un uriaș pas spre civilizația și confortul la care cu toții aspirăm, să nu mai vorbim de economia pe care o vom realiza în timp, nemaiavând drumuri de pietruit în fiecare an.”, a declarat primarul Gabriel Popa.

Între timp, alimentarea cu apă în satul Dobroțu se apropie de final, conducta fiind îngropată, bazinul deja montat și urmând realizarea aducțiunii de la bazin la pompe.
Reabilitarea și modernizarea sediului Primăriei a intrat în linie dreaptă. Se realizează finisajele interioare, urmând apoi ca funcționarii administrației să poată lucra în condiții decente, pentru eficientizarea activităților. ”Având în vedere că am terminat de modernizat și interioarele școlii, după ce vom fi gata cu Primăria, vom amenaja o parcare și un centru civic pe măsura așteptărilor localnicilor”, a mai spus edilul șef din Albeștii de Argeș.