boteniPână la instalarea anotimpului rece și intrarea iernii în drepturi, conducerea administrației din Boteni dorește finalizarea reabilitării drumurilor distruse de inundațiile din vara acestui an și refacerea infrastructurii rutiere afectate. Pe de altă parte, Moș Crăciun se pregătește să vină la preșcolarii și școlarii din comună.
”Mai avem practic de terminat Drumul Comunal 29- Muscel și canalul de pe pârâul Arsenești. În rest, am reușit, cu fondurile primite în urma solicitărilor noastre, să remediem toate pagubele produse de intemperiile naturii și să punem la punct infrastructura rutieră.”, spune primarul Vasile Leau.

Și anul acesta toți școlarii și preșcolarii din Boteni vor primi câte un cadou din partea lui Moș Crăciun. Conform spuselor edilului șef, sacul Moșului va fi umplut, prin grija sponsorizării de la Holcim. ”Vom organiza o serbarea frumoasă la Căminul Cultural, și aici vom dărui cadourile, spre bucuria copiilor. Este un gest foarte frumos pe care noi, alături de comunitate, îl apreciem, din partea conducerii Holcim, că ne ajută cu darurile pentru copii. Deoarece noi nu mai avem voie să facem o astfel de bucurie preșcolarilor și școlarilor alocând fonduri de la bugetul local, era păcat să nu menținem tradiția. Mai ales că o parte dintre copii nu primesc din altă parte nimic, este de apreciat acest gest nobil care le aduce lumină în suflete”, a spus șeful executivului din Boteni.