suseniReabilitarea, modernizarea și amenajarea unui teren de sport la Școala Suseni, investiție derulată cu fonduri guvernamentale prin PNDL 2 a avansat rapid, lucrările fiind deja în proporție de 80% finalizate. Într-un ritm bun  avansează, conform declarațiilor primarului Doru Radu, și construirea grădiniței de la Suseni, obiectiv pentru care s-au obținut fonduri europene.

”Suntem, așadar, în parametri cu aceste lucrări, însă avem probleme cu licitația pentru investiția de la Școala Cerșani. Din cauza prețurilor foarte mici stabilite pentru manoperă, de maxim 10 lei pe oră, nicio firmă nu se grăbește să se înscrie la licitație. Nu este doar problema mea, ci a multor colegi din țară. Plafonarea a fost bine gândită inițial, însă nu s-a ținut cont că salariile au crescut. Este firesc că nimeni nu poate lucra în pierdere.”, declară primarul Doru Radu. Aceeași situație se regăsește și în cazul Casei de Cultură, proiect pentru care conducerea administrației din Suseni a obținut  finanțare prin Compania Națională de Investiții.
Cum iarna și-a intrat în drepturi, la Suseni au fost pregătite utilajele și materialele antiderapante pentru intervenții rapide și eficiente. ”Am pietruit toate drumurile comunale și pot spune că stăm bunișor la acest capitol, însă ar mai fi nevoie să intervenim pe rutele autobuzului școlar. Din cauza lucrărilor de la Școala Suseni, am mutat elevii la Țuțulești și, implicit, s-au schimbat traseele transportului. În funcție de vreme, vom mai duce piatră, pe aceste tronsoane”, a mai spus edilul șef din Suseni.