bucura ofsdMi-a făcut mare bucurie să conduc lucrările Conferinței de Alegeri a Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Călărași!
Peste 400 de membre ale OFSD Călărași și-au ales noua conducere având alături colegi și oaspeți de seamă: Vasile Iliuță, președinte Consiliul Județean și al PSD Călărași, Antoaneta-Georgina Bolchiș, secretar de stat în Ministerul Educației, Nicușor Cionoiu, senator de Călărași, Marius-Grigore Dulce, primar al municipiului Călărași, subprefecții Eugen Ilie și Virgil Diaconu și Mihai Beștea, vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași.

În Călărași s-a născut Maria Cuțarida-Crătunescu, prima femeie medic din România. Militantă feministă activă, a înființat în 1897 Sociatatea maternă, iar 1899 a organizat prima creșă din țară. Îmi doresc ca povestea Mariei Cuțarida-Crătunescu, cea care a făcut atât de multe pentru România, să inspire colegele din Călărași!
La Călărași am întâlnit o organizație puternică, dedicată, am întâlnit doamne și domnișoare implicate, hotărâte să facă fapte bune pentru comunitățile pe care le reprezintă!
Am simțit energie, dorință și putere de a face și de a reuși!
O felicit pe Marinela Voivozeanu pentru alegerea în funcția de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate Călărași!
Le felicit pe doamnele și domnișoarele care fac parte din noua echipă de conducere a OFSD Călărași!
Mult succes întregii echipe!

Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș