cicanesti drumOprite în toamna anului 2016, lucrările de modernizare prin asfaltare a anumitor tronsoane de drumuri comunale din Cicănești, investiții finanțate prin Ordonanța 28 a Guvernului, au fost reluate în luna aprilie.
”Mai avem ceva de finalizat la proiectul de asfaltare a drumurilor, în speță de executat niște ziduri și gabioane, lucrări în completarea asfaltării drumurilor. Trebuie refăcute acostamentele drumurilor în toate zonele proiectului. În această vară lucrările vor fi gata”, precizează primarul Ion Ionescu. La momentul actual, peste 95% din drumurile comunei Cicănești sunt asfaltate.

În ceea ce privește cele două proiecte ce urmează a fi realizate cu fonduri guvernamentale, prin PNDL 2 – extinderea rețelei de alimentare cu apă și reabilitarea și dotarea Școlii Nicolești, acestea vor demara în scurt timp. Pentru fiecare dintre cele două investiții, administrația publică locală va primi de la Guvern circa 5 miliarde de lei vechi. Tot pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă, mai exact pentru suplimentarea sursei de apă a rețelei din satul Urechești, Consiliul Județean a alocat în luna aprilie suma de 250.000 de lei. Investiția a fost deja realizată, rezolvându-se astfel problema debitului, iar banii vor fi utilizați pentru plata lucrărilor.
Demn de semnalat este faptul că la ediția din acest an a sărbătorii locale, Tamașiana, organizată în cea de-a treia duminică a lunii iunie, în comună va fi aprinsă Flacăra Centenarului Marii Uniri.