cepariÎn ciuda unui an dificil din punct de vedere financiar, în comuna Cepari vor începe două investiții noi, concretizate în urma eforturilor conducerii Primăriei de a atrage granturi europene și guvernamentale. Este vorba de  reabilitarea termică și consolidarea structurii de rezistență la Școala Gimnazială „Nicolae Velea”, corp C1”- prin Programul Operațional Regional, și de lucrări de stabilizare versant și consolidare drum sătesc - Str. Răcorești, sat Ceparii Ungureni, comuna Cepari, prin Compania Națională de Investiții.

”Cu proiectul pentru care am primit finanțare prin POR, pentru modernizarea școlii, suntem în fazele premergătoare semnării contractului și imediat după putem scoate lucrarea la licitație. La alunecarea de teren, Compania Națională de Investiții este deja în fază de achiziții, aceasta însemnând că lucrările vor începe în cel mai scurt timp”, declară primarul Cristian Ciobanu.
Ca lucrări curente, în această perioadă, a avut loc curățenia de primăvară, care a inclus toaletarea vegetației și reabilitarea de drumuri.
”Am solicitat de două ori bani pe „situații de urgență”, pentru calamități, pentru reabilitarea infrastructurii rutiere care a fost din nou distrusă la începutul acestui an. În alte județe s-au alocat bani, la noi încă nu. În ceea ce privește curățenia, avem și noi, ca în toate localitățile, problema gunoiului aruncat în locuri nepermise. Ne gândim serios să stabilim amenzi mari și să montăm camera de luat vederi, pentru a disciplina populația”, a mai spus edilul șef.

Fie ca Sărbătorile Pascale să vă îndrume pașii către noi realizări, să vă aducă sănătate și fericire care să dăinuie veșnic în preajma dumneavoastră! HRISTOS A ÎNVIAT!
Primăria și Consiliul Local Cepari
Primar, Cristian Ciobanu