stoenestiPregătirile de iarnă au intrat în linie dreaptă în comuna Stoenești. Primarul Ion Marin anunță că iarna nu va găsi nici de data aceasta nepregătite autoritățile locale. Combustibilul solid necesar încălzirii școlilor și a primăriei a fost achiziționat din timp, materialul antiderapant este pregătit pe plan local, iar utilajele primăriei sunt și ele la linia de start, în așa fel încât să fie folosite la capacitate la deszăpezire.

”Deszăpezirea o vom face cu utilajele noastre, cum am procedat și în anii trecuți. Mă voi ocupa personal de deszăpezirea drumurilor, așa cum am făcut în fiecare an. Nu vom apela la firme private, deoarece primăria are cele necesare acestei proceduri. Un primar trebuie să știe să administreze și să gestioneze astfel de situații în cadrul Primăriei. Vă garantez că nu vor rămâne străzi din comună pline de zăpadă, vom face tot posibilul să asigurăm cetățenilor condiții normale de trafic chiar și iarna”, declară primarul Ion Marin.
Pe de altă parte, lucrările la rețeaua de canalizare continuă în localitate.
Viceprimar nou
În cursul lunii noiembrie a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local Stoenești și ceremonia de depunere a jurământului de învestire în funcție a primarului Ion Marin. Localitatea va avea în legislatura 2020 - 2024 un viceprimar nou, în persoana domnului Marian Văcaru. Primarul Ion Marin susține că din partea sa există toată disponibilitatea de a conlucra cu noul viceprimar. ”La fel ca și până acum, mă voi lupta să fac pentru comunitatea care m-a trimis în această funcție tot ceea ce îmi stă în putință. Sper ca și ceilalți membri ai Consiliului Local să înțeleagă pentru ce au fost aleși în funcții și împreună să putem lucra pentru binele comunității din care facem parte. Avem un viceprimar nou, iar dacă dumnealui este un om care dorește să facă treabă pentru cetățeni, atunci ne vom înțelege și vom lucra bine împreună. Nu avem nevoie de sabotaje sau contre, avem nevoie să continuăm proiectele de modernizare a comunei Stoenești”, declară primarul Ion Marin.