Tipărire

cateascaProiectele de anvergură derulate în comuna Căteasca se apropie cu pași repezi de finalizare. Astfel, lucrările la rețelele de canalizare din satele Căteasca, Coșeri, Catanele și Recea au intrat în ultima fază a lucrărilor. De asemenea, stația de epurare a fost finalizată. Autoritățile locale preconizează că până la sfârșitul lunii iulie cetățenii vor fi branșați la rețeaua de canalizare.

Conducerea Primăriei Căteasca urmărește realizarea unor investiții și în domeniul învățământului. ”Am depus un proiect pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Căteasca. Proiectul propune dotarea școlilor cu laboratoare de informatică, echipamente digitale pentru laboratoare, mobilier pentru sălile de clasă și echipamente TIC pentru organizarea în mediu virtual a orelor de învățământ, precum și o sală de sport”, precizează primarul Liviu Năstase.

Curățenie în toată comuna
Au început și lucrările de primăvară în localitate, conform perioadei din calendar. Se fac reparații pe drumurile locale, pietruiri, dar și acțiuni de salubrizare și pregătiri pentru sărbătorile pascale. Pentru Primăria Căteasca salubrizarea comunei reprezintă o prioritate. Împreună cu cei care au de prestat muncă în folosul comunității, se lucrează pentru păstrarea curățeniei.
Nu în ultimul rând, Primăria Căteasca a preluat în administrare DJ 702G și își propune ca pe parcursul anului să efectueze reparații și să aducă îmbunătățiri drumului, pentru asigurarea traficului rutier în condiții normale. În paralel se lucrează la pietruirea tuturor străzilor neasfaltate din comună.