Tipărire

mosoaiaBugetul comunei Moșoaia pentru anul 2015 este cu 16 miliarde mai mic decât cel al anului trecut, în procente aceasta însemnând cu o treime din fonduri mai mic! În aceste condiții, primarul Florea Ene spune că investițiile preconizate vor fi, în mod inevitabil, mai puține.
Pentru începutul anului, conducerea Primăriei și-a propus asfaltarea unui drum în lungime de 1 km, în zona restaurantului Magic și anume Strada Gazului. ”Ne-am gândit la  modernizarea acestui drum deoarece este în pantă, iar accesul autoturismelor este dificil în condițiile unui drum plin de gropi, iar alt motiv este acela că am terminat lucrările de introducere a canalizării în zonă, astfel că, în mod firesc, urma asfaltarea”, spune șeful executivului din Moșoaia.
Un alt obiectiv prioritar este extinderea rețelei de gaze în zona Stoenari, pe o lungime de 1,5 km, pe axul principal al drumului, coloană ce va deservi în jur de 50 de gospodării.
Edilul șef din Moşoaia aşteaptă Măsurile ce vor fi lansate în cadrul Grupului de Acțiune Locală din care comuna face parte, fondurile europene fiind o soluție în aceste condiții de restriște financiară.