Tipărire

cocu latSe încheie încă un an și pentru administrația publică a comunei Cocu, un an în care a fost obținută finanțarea uneia dintre cele mai așteptate investiții în localitate: asfaltarea DC 176, în satul Richițele. ”Mi-aș fi dorit să și semnăm anul acesta contractul de finanțare a lucrărilor, astfel încât din primăvară să începem asfaltarea. Oricum ar fi, în 2023 vom moderniza DC 176. Este o lucrare pe care toți cetățenii comunei Cocu o așteaptă de ani buni. Am finalizat rețeaua de canalizare și în curând vor fi gata și lucrările la școală”, declară primarul Gheorghe Țucă.

În 2022, în comuna Cocu, pe lângă finalizarea rețelei de canalizare, autoritățile locale au reparat și pietruit drumurile, ultimul dintre acestea fiind drumul Negulești, reabilitat în luna decembrie pe o lungime de 1,5 km. De asemenea, anul acesta, autoritățile locale au obținut fonduri prin AFM pentru extinderea și modernizarea iluminatului public. Prin PNRR au fost câștigate finanțări pentru extinderea și modernizarea sistemului de supraveghere video din comună, pentru amenajarea a două stații de încărcare pentru vehicule electrice, înlocuirea logisticii electronice din cadrul primăriei, respectiv pentru actualizarea PUG-ului în format GIS. În altă ordine de idei, sunt motive de bucurie și pentru cei mai mici dintre locuitorii comunei Cocu. Prin implicarea autorităților locale, copiii vor primi cadouri de la Moș Crăciun și anul acesta.

Fie ca Sfintele Sărbători ale Crăciunului să vă aducă pace în suflet și să vă lumineze chipul de fericire! Să avem parte de un An Nou mai bun, plin de împliniri!
Sărbători fericite! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Cocu
Primar, Gheorghe Țucă