Tipărire

albesti trotuare 3Proiectul pentru care conducerea administrației locale din comuna Albeștii de Argeș a obținut finanțare prin Programul „Anghel Saligny” este o investiție ”în continuare”, având deja desemnat antreprenorul pentru execuție. Cu toate acestea, unele documentele ce trebuie încărcate conform ghidului respectivei finanțări, trebuie obținute din nou.

”Avem de obținut o serie întreagă de avize și ridicări topografice care țin de OCPI. Suntem cam la jumătatea drumului cu întocmirea acestei documentații, dată fiind birocrația cu care ne confruntăm. După transmiterea acestor documente, vom putea semna contractul și da ordinul de începere a lucrărilor. Este vorba de modernizarea prin asfaltare a 24 de străduțe din întreaga comună. Un proiect care cu siguranță va mulțumi pe toți cetățenii și pe care cu greu am fi putut să-l realizăm doar cu bani de la buget”, explică Cristian Ștefan – expert achiziții publice la Primăria Albeștii de Argeș.

Continuă amenajarea trotuarelor
Cu fonduri proprii Primăria a reînceput amenajarea trotuarelor pe cealaltă parte a drumului național ce traversează localitatea, în zona de centru. ”Avem Școală, Grădiniță, Cămin Cultural, Primărie în această zonă, așadar un flux foarte mare de persoane - adulți și copii. Fiindcă instituțiile se află de o parte și de cealaltă a drumului național, într-o zonă turistică, trebuia neapărat să realizăm aceste trotuare, pentru siguranța cetățenilor. În afară de acest considerent, fiind centrul localității, am avut în vedere și modernizarea acestuia, din punct de vedere estetic”, a mai punctat reprezentantul Primăriei Albeștii de Argeș.