Tipărire

bogatiAm trăit la Ziua Comunei Bogați momente de mare bucurie și emoție! I-am reîntâlnit pe minunații copii care fac parte din “Șezătoarea de la Bogați” coordonată de doamna Flori Buia, copii care în primăvară au venit la Parlament și ne-au încântat cu măiestria lor. O felicit pe doamna Flori Buia că le inspiră celor mici dragostea pentru tradiții și mă bucur pentru titlul de Cetățean de Onoare al comunei pe care l-a primit!

La Bogați, pe lângă rădăcini date prin istorie, identitate, tradiție, copiilor li se dau și aripi, prin investițiile făcute aici oferind confort european. Datorită eforturilor primarului Ion Gârleanu, ale Consiliului Local și ale aparatului propriu din Primărie, prin Programul “Anghel Saligny” a fost alocată în acest an suma de 15 milioane de lei pentru infrastructura rutieră! Este încă un proiect de succes pentru comună!
La Bogați se respiră din plin viitor! Un fiu al satului, Mircea Manolache, este unul dintre cei mai apreciați inventatori, cu brevete premiate la saloane internaționale de profil. Felicitări pentru munca sa vizionară și pentru titlul de Cetățean de Onoare al comunei Bogați pe care l-a primit!
Am fost la Bogați cu o echipă puternică din care au făcut parte senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, vicepreședinte CJ Argeș Marius Nicolaescu, subprefecții Ciprian Neculăescu și Bogdan Minciunescu, inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu, primarii Florin Dumitru de la Teiu, Vasile Leau de la Boteni, viceprimarul orașului Mioveni, Ciprian Țurlea, consilieri județeni și locali.
Îl felicităm pe primarul Ion Gârleanu pentru tot ce a făcut și face pentru comună! Poate conta pe sprijinul nostru!

Simona Bucura-Oprescu, deputat PSD de Argeș