Tipărire

vulturesti drum Huluba 2După zeci de ani de așteptare, visul cetățenilor și dorința conducerii Primăriei Vulturești s-a îndeplinit: drumul comunal spre Huluba a fost asfaltat! Drumul arată impecabil, și de curând au fost trasate și marcajele aferente. De asemenea, lucrările la noua grădiniță sunt plină desfășurare. ”Este o mare satisfacție pentru mine să văd acest drum modernizat. Ne vom bucura cu toții de el. Un drum reabilitat înseamnă foarte mult pentru cei din mediul rural. Am turnat asfalt pe o lungime de 2,5 km, cât are acest drum pe teritoriul localității noastre. Suma necesară a fost asigurată din bugetul Consiliului Local și cel al Consiliului Județean.”, a declarat primarul Liviu Poșircă.

Conform declarațiilor edilului șef, se continuă într-un ritm alert și lucrările pentru construirea noii grădinițe de la Mâzgana. ”Și construirea acestei grădinițe a fost de mulți ani visul meu. Iată că anul acesta se dovedește a fi un an bun, prin prisma acestor două obiective realizate.”, spune edilul șef.
Se fac pași și în ceea ce privește investițiile în protecția mediului. ”Vom achiziționa o stație de încărcat pentru mașinile electrice, cu trei posturi. Trebuie să ne aliniem la noile tendințe. Nu este vorba doar de cetățenii de la noi din comună care vor avea mașini electrice în viitorul apropiat, ci mai ales de cei care tranzitează localitatea.”, a menționat șeful executivului din Vulturești.
Prin PNRR administrația locală dorește să atragă fonduri și pentru construirea unei creșe. ”Dacă se va concretiza, instituția va deservi întreaga zonă. Sunt convins că este mare nevoie de servicii educaționale, sociale pentru copiii mici, pentru părinții lor. Ne-am gândit foarte serios la această investiție și am luat decizia să facem demersuri, deși nu construcția în sine reprezintă marea provocare, ci costurile ulterioare de întreținere a acestor servicii. Vom găsi o soluție, sunt convins. Până una alta, trebuie să profităm, fiindcă acest tip de construcții sunt finanțate.”, a mai punctat  primarul Liviu Poșircă.